Korduma kippuvad küsimused

Kui palju maksab kodu? Kas me räägime eramajast, villast või korterist? Sama on ka logoga. Logo loomine on üks olulisemaid investeeringuid ettevõtte brändi kujundamisel, kvaliteetne logo aitab luua äratuntavust ja usaldusväärsust.

Hind aga varieerub vastavalt sellele, kui põhjalikuks minna ja millised on võimalused – kas on vaja ainult läbimõeldud logo, logo koos lihtsama logoraamatuga, või logo koos kogu firmagraafikat hõlmava stiiliraamatuga (CVI). Täpsemate detailide jaoks kirjuta aadressil info@siuhdisain.ee või võta ühendust veebilehe kontaktivormi kaudu.

Kratikarjane annab õiged juhised tehisintellektile (ehk kratile), et selle abil oma tööd efektiivsemaks ja paremaks muuta. 

Disaineritöös tähendab see põhiliselt Midjourney jt tehisintellektide abil piltide (või tekstuuride, taustade jms detailide) loomist ja pilditöötlust disainiprogrammide abil, kuhu on integreeritud erinevad Ai-võimalused.

Mida rutem ühendust võtad ja detailsemalt oma soove kirjeldad, seda varem! 

(Jah, tähtajad olenevad konkreetsest tööst ja lepitakse kliendiga kokku vastavalt kliendi vajadustele ja disaineri võimalustele).

Väga paljusid! Aga hoidmaks töötaja ja keskkonna tervist, graveerime ja lõikame eelkõige looduslikele ja vähe töödeldud materjalidele (laserlõikuseks mõeldud  vineer või spetsiaalne puitkiudplaat, naturaalne töötlemata puit, nahk, kork, papp ja paber).

20W dioodlaser (Longer Ray B1).

Laserlõigatava ala maksimumsuurus on 430×420 mm (A3 mahub kenasti), graveerida saab materjalidele paksusega ca 100 mm (vajadusel ka paksematele, kuid nõuab masina seadistamist).

Tellimus
ET